Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@17:33:14 GMT

«پیروز» این روز‌ها فیله مرغ و گوشت قرمز می‌خورد!

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۲۷۷۳

«پیروز» این روز‌ها فیله مرغ و گوشت قرمز می‌خورد!

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش از حضور «پیروز» - توله یوز نر - در سایت فضای باز پردیسان به‌صورت دائمی از شهریورماه همچنین وضعیت خوب «ایران» - مادر پیروز - و تمرکز سازمان محیط زیست بر حفظ یوز ماده تازه پیدا شده به همراه چهار توله‌اش خبر داد.

به گزارش ایسنا، «پیروز» تنها توله یوز باقی‌مانده از «ایران» و فیروز» که در شرایط تکثیر در اسارت ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری به روش سزارین به دنیا آمده است، ۲۱ مردادماه پس از سه ماه از تولد، برای اولین بار در فضای باز قرار گرفت و زیر نور خورشید خاک را لمس کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا ابدالی به حضور «پیروز» در طبیعت اشاره کرد و گفت: او هنوز به‌صورت کامل و دائمی وارد سایت فضای باز پردیسان نشده است. سایت در حال آماده‌سازی است تا در شهریورماه به‌صورت کامل و دائمی به آن منتقل شود. در حال حاضر تنها چند ساعتی از روز را در کنار یوزبان خود در سایت و زیر نور آفتاب حضور دارد.

وی درباره تقویت مهارت‌های «پیروز» اظهارکرد: برنامه‌های تقویت مهارت‌های او در سایت فضای باز به مرور زمان مشخص می‌شود. «پیروز» هنوز توله است و به همین دلیل در حال حاضر مرحله به مرحله پیش خواهیم رفت و در حال سنجش وضعیت او هستیم. ابتدا باید کمی به محیط طبیعی، بیابانی، زیر نور آفتاب و ... عادت کند. وفق دادن «پیروز» با هر کدام از این موارد شرایطی دارد که نیازمند زمان است.

ابدالی با اشاره به مهارت شکار «پیروز» افزود: محیط زندگی هر توله‌ای نه تنها توله یوز، اینکه در طبیعت باشد یا در محیط اسارت بسیار متفاوت است، به‌علاوه نپذیرفتن «پیروز» توسط یوز مادر در مهارت شکار او بسیار تاثیرگذار است، در نتیجه فعلا توان یادگیری مهارت شکار را ندارد. یادگیری مهارت شکار برای «پیروز» به موارد بسیاری از جمله آمادگی بدنی او بستگی دارد.

به گفته سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش، وزن «پیروز» با توجه به شرایط او به اندازه خوبی رسیده است همچنین از غذای طبیعی گوشتخواران تغذیه می‌کند. در حال حاضر ۵۰ درصد فیله مرغ و ۵۰ درصد گوشت قرمز مصرف می‌کند، اما کم‌کم در حال افزایش میزان گوشت قرمز برای او هستند.

وی درباره پایداری وضعیت «پیروز» گفت: تا فصل پاییز به شرایط پایدارتری می‌رسد.

ابدالی در پایان به وضعیت «ایران» و برنامه‌های سازمان برای یوز ماده تازه پیدا شده و چهار توله‌اش اشاره کرد و گفت: «ایران» وضعیت خوبی دارد، اما در حال حاضر تمرکز سازمان بر «هلیا» یوز ماده تازه پیدا شده به همراه چهار توله‌اش است. در حال امن کردن زیستگاه‌ها هستیم تا بتوانیم این گونه را در زیستگاه‌ها بیشتر حفظ کنیم. جلساتی را برای «هلیا» با وزارت راه و شهرسازی و پلیس راه برگزار کرده‌ایم تا علاوه بر ایمن‌سازی جاده‌ها، آموزش‌هایی به رانندگان برای رعایت سرعت مجاز انجام شود. نورپردازی در اطراف جاده‌ها از دیگر مواردی است که می‌توان امنیت بیشتری را در حاشیه راه‌ها ایجاد کرد تا خطر برخورد با وسایل نقلیه کاهش یابد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: یوزپلنگ ایرانی حال حاضر مهارت شکار فضای باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل ضمن گسترش آلودگی و ایجاد رعب و وحشت در افراد علی الخصوص کودکان، باعث انتشار بیماری‌های مشترک از جمله بیماری‌های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز وسیاه زخم می‌ شود
وی افزود: با توجه به اینکه دام ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو فاقد هر گونه علائم بالینی است، آگاهی افراد جامعه از راه‌های انتقال این بیماری (گزش کنه، له کردن کنه‌ها با دست، تماس با خون و ترشحات دام آلوده، تهیه گوشت قرمز از مراکز غیر معتبر، کشتار خانگی، مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز) و روش‌های پیشگیری مانند سم پاشی دام و جایگاه نگهداری دام، استفاده از تجهیزات فردی در زمان مراجعه به دامداری ها، نگهداری گوشت تازه گرم در بسته بندی بدون نشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد، تهیه گوشت قرمز صرفا از مراکز عرضه معتبر و دارای مهر و لیبل دامپزشکی نقش موثری در کنترل این بیماری در جوامع انسانی دارد.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال